MikulásoZoo a Gyöngyösi Állatkertben!

MikulásoZoo a Gyöngyösi Állatkertben!
2023. 12. 06.

Ho-ho-ho-hozzuk nektek a Mikulást! MikulásoZoo a Gyöngyösi Állatkertben! Idén a Mikulás -tetemes teendői mellett- a Gyöngyösi Állatkertbe látogat, ahol megajándékoz minden gyermeket sőt, minden kölyök állatot is! Van már programotok December 10-re? Ha nincs és vágyjátok már az igazi kellemes ünnepi hangulatot, nálunk a helyetek, kívánnotok sem kell ennél jobbat! Mikulás szoba kandallóval, ajándékok, csodálatos állataink, az ünnep illata, díszei, hangulata… ilyen még Lappföldön sincs. MikulásoZoo Program:

10.00-12.00 - A Mikulás hangulatos állatkerti szobájában fogad minden gyermeket, meghallgatja Karácsonyi kívánságaikat, lehet vele fotózkodni és természetesen meg is ajándékoz mindenkit. (Minden gyermekre maximum 5-6 perc jut, érkezési sorrendben, kérjük számoljanak a sorban állás és várakozás lehetőségével.)

12.00-13.00 - Van zsákjában minden jó, kígyó, csótány, pókháló… A Krampusz “nem szeretem” állatokkal ismerteti a gyerekeket. (Az állatokkal fotózkodni is lehet.)

Látványetet a Mikulás 13.15 kezdettel a Mikulás megajándékozza kölyök állatainkat! Tartsatok a Mikulással sétája során: 13.15 - Pumák 13.45 - Kapibarák 14.15 - Páviánok 14.45 - Kisteve séta 15.15 - Vidrák 15.45 - Sivatagi hiúz

  • Mindenkinek jár egy pohár finom, forró gyümölcs tea.
  • A MikulásoZoo napján az állatkertben a Mikulás szorgos segédei dolgoznak, manók az állatok között és a büfében!
  • Mikulásputtony kincskereső ügyességi játék! “Van zsákodban minden jó, piros alma, mogyoró, Jöjj el hozzánk, várunk rád, kedves öreg Télapó.” - és rád is várunk, sok szeretettel! Találkozzunk az állatkertben! Gyöngyösi Állatkert - Közel hozzuk a természetet! (A programváltoztatás jogát fenntartjuk! A Gyöngyösi Állatkert nem számol fel külön díjazást az ünnepi programért, általános belépőjegyek megváltása mellett lehet résztvenni a programokon.)